Maç sonrasında basın toplantısına katılan Gürespor Takımı Başantrenörü Ömer Buharalı, 'Kastamonu geçen hafta da iyi galibiyetler aldı. 2 haftadır yükselen bir grafikleri var. Çok iyi basket oynadılar. İlk yarı üstünlük sağladılar. Sert müdafaa ile iyiydiler. Ama ikinci devrede savunmada yaptığımız değişiklikler ile sonuca gittik. Baskılı oynadık ve maçın karşılığını aldık. Oyuncularımı da tebrik ediyorum. Gece ile gündüz gibiydik. Rakibin de ellerine sağlık. Tebrik ediyorum' dedi.
Güresporlu Hande Çelebi de, 'Maça tutuk ve kötü başlamıştık. Sonra toparladık ve galibiyet serimizi sürdürdük. Her iki takımı da kutluyorum' diye konuştu.
Ferko Ilgaz Otel KBSK Takımı Başantrenörü Cem Oran da, 'Güzel mücadele ettik. Devre arasına kadar aradaki sayı azdı. Başa baş oynamayı başardık. 3 ve 4. periyotta uzun rotasyon sıkıntısını fazla hissettik. 2 uzun oyuncumuz var. Uzun süre oynuyorlar. Elimizden gelen mücadeleyi verdik. Karşımızda çok yatırım yapmış, iyi oyuncuları olan bir takım var. Onları da, oyuncularımı da tebrik ediyorum. Ellerinden geleni yaptılar. Biz de haftaya hazırlanacağız' dedi.
Oyuncu Aslı Çil de, her iki takımı da mücadelesinden dolayı tebrik etti.

Edremit Bld. Gürespor - Ferko Ilgaz Otel KBSK maçın ardından