Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, Vezirköprü Orman İşletme Müdürü Meryem Burçin Irmak, Orman İşletme Müdürlüğü bünyesinde görev yapan şefler ve personel tarafından karşılandı. Karacabey Orman İşletme Müdürü Meryen Burçin Irmak'ı makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vezirköprü ilçesinin orman bakımından Türkiye'nin en önemli merkezlerinden olduğuna dikkat çeken Karacabey, "Ağaç türü bakımından zengin bir bölge. Burada görev yapmak büyük bir şans, çünkü çok fazla ağaç türü var" dedi.

BAŞARI DİLEDİ

Çalışmalar hakkında Vezirköprü Orman İşletme Müdürü Meryem Burçin Irmak'tan bilgiler alan Karacabey, 'Çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz ve başarılar diliyoruz. Genel müdürlük olarak her zaman yanınızdayız'' şeklinde konuştu.

HEDİYE SEMAVER

Vezirköprü Orman İşletme Müdürü Meryem Burçin Irmak da ziyaretinden dolayı Karacabey'e teşekkür etti. Genel Müdür Karacabey'e semaver hediye edildi.

FABRİKAYA ZİYARET

Vezirköprü İlçesi'nde incelemelerde bulunan Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, Orman İşletme Şefliklerinin sorumluluk ve çalışma alanlarını gezerek incelemelerde bulunup sahaya da çıkarak Gölköy Şefliği, Kunduz Şefliği ve Ovacık deposunu da ziyaret etti. Karacabey, programının sonunda ise orman ürünlerine fabrikasına ziyarette bulunduktan sonra ilçeden ayrıldı.