Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ilçeye kazandırdıkları hizmetler hakkında bilgi verdi. Başkan Şahin, "Büyük bir aileyiz" dedi.

Uyum içinde çalıştıklarını ifade eden Başkan Şahin, "Siyasi irade ve ilçemizdeki tüm STK'lar ile Bafra'ya daha çok hizmet etmeyi hedef seçtik. Bunun için ara vermeden uyum ve istişare içinde çalışıyor ve sonuçlar alıyoruz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

DENİZ FENERİ KURTULDU

Bafra Deniz Feneri'nin yıpranması ve yok olması tehlikesi olduğunu hatırlatan Başkan Şahin, "Milletvekilimiz Orhan Kırcalı bu konuyla ilgilendi. Gerekli projeler yapıldı ve sonuca ulaştık. Sonuç olarak deniz fenerimiz kurtuldu. Burası Baframızın sembollerinden. Milletvekilimiz Orhan Kırcalı beye teşekkür ediyorum" dedi.

HASTANEMİZE ÇOK ÖNEMLİ KATKILAR YAPTIK

Bafra'nın modern bir devlet hastanesine kavuştuğunu dile getiren Başkan Şahin, "İnsanlarımız için çok önemli bu hizmete büyük katkılar yaptık. 300 yataklı bu devasa hizmetin yer ve imar işlerini gerçekleştirdik. Bu büyük hizmet için Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize, sağlık bakanlarımıza, milletvekillerimize, siyasi irademizin her kademesine çok teşekkür ediyorum. Devlet hastanemiz insanlarımıza büyük hizmetler yapıyor. Bu büyük hizmete önemli bir katkı vermenin mutluluğunu yaşıyorum" diye konuştu.

AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ İÇİN YENİ BİNA

Ağız Sağlığı ve Diş Merkezi için çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten Şahin, "Bakanımız Ahmet Demircan ve milletvekilimiz Orhan Kırcalı ile beraber ilçemize yeni bir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi kazandırmak için gerekli çalışmaları yaptık. Hastanemize belediye olarak yer tahsisinde bulunma çalışmalarına başladık. Yeni hastanemiz için 7 bin 500 metrekare yer tahsisi yaptık Bunun için tüm işlemler yapılıyor. Daha modern, büyük ve teknolojik imkanlara sahip olacak yeni Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesine kavuşacağız. Bakanımız Ahmet Demircan, Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Karaaslan, milletvekillerimiz Akif Çağatay Kılıç, Fuat Köktaş, Hasan Basri Kurt ve Bafralı hemşerimiz Orhan Kırcalı'ya, il ve ilçe başkanlarımıza, Sağlık Bakanlığı bürokratlarımıza çok teşekkür ediyorum. Samsunumuzdan bakanlarımız olmasının her zaman büyük faydasını gördük. Her zaman teşekkür ettik" şeklinde konuştu.

OSB BAFRA'NIN GELECEĞİ

Bafra Karma ve Medikal OSB ile Sera OSB için çok ciddi mesafeler alındığını kaydeden Başkan Şahin, "Bu çalışmada da 'Biz Bafra olarak büyük bir aileyiz' anlayışı ile çalışıyoruz. bakanımız ve milletvekillerimizin yanı sıra, Kaymakamımız Ali Fuat Türkel her zaman bir ve beraberiz. Bununla birlikte Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Göksel Başar, Ziraat Odası Başkanımız Osman Tosuner, Ticaret Borsası Başkanımız Namık Kibaroğlu, İlçe Başkanımız Tuncay Yurduseven, muhtarlarımız, basınımız, tüm oda ve derneklerimiz ile beraberiz. Hep beraber Baframızın geleceği olan organize sanayi bölgesi için çalışıyoruz. Burada bakanlıklar düzeyinde ve her konuda bizimle olan ve sorunlara çözümler üreten milletvekilimiz Orhan Kırcalı'ya çok teşekkür ediyorum. Burada 3 binden fazla insanımız iş sahibi olacak. Bafra Tarım Tekno Parkı ile birlikte burası Baframızın ve insanlarımızın geleceği olacaktır" dedi.

TARIMIIN GELECEĞİ TARIM TEKNO PARKI

Şahin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Bafra Tarım Tekno Parkı için bakanımız, valimiz, genel başkan yardımcımız, eski bakanımız ve tüm milletvekillerimizden destek bekliyorum. Yine elbirliği ile Baframız ve ülkemiz önemli bir hizmete kavuşacak. Bafra Tarım Tekno Parkı ile ilçe tarımı kalkınacak, verimlilik ve kazanç iki katına çıkacak. Bu Samsunumuz ve insanımızın kazancı demektir"

Ümit CEYLAN