Çorum Belediye Meclisi AK Parti Grup Toplantısı parti binasında yapıldı. Toplantıda konuşan AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, milletvekilleri, belediye başkanları ve ilçe başkanları Genel Merkez Ekonomi İşleri yöneticileriyle birlikte üniversite bünyesinde bir çalışma yaptıklarını açıkladı.
Bu çalışmanın rapor haline getirildiğini açıklayan Karadağ, 'Bu raporda 'Çorumlu gelecek 10 yılda ne bekliyor' diye bir soru vardı. Bununla ilgili çalışmamızda bitti. Sıralamalar yapıldı. Bunun içerisinde havaalanı da var. Taleplerimizi de bu şekilde ileteceğiz' dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ekibinin destan yazdığını dile getiren Karadağ, 'AK Parti'den öncesi AK Parti'den sonrası diye bir değerlendirme yapsak çok doğru olacak. Kent merkezlerimiz artık köy görünümünden çıktı, şehir görünümüne girmiştir. Özel İdare yatırımlarıyla da köylerimiz artık şehirleşmiştir. Bu memlekette artık Recep Tayyip Erdoğan ve ekibi destan yazmaya devam ediyor' ifadelerini kullandı.
Toplantıda Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve belediye meclis üyeleri hazır bulundu.

Çorum’un havaalanı talebi Cumhurbaşkanı Erdoğan’a iletilecek