Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında dile getirdiği, 'Patron çıldırdı, tasfiye ediyor' açıklamasına sert tepki gösterdi.

PATRON ÇILDIRMADI, ÇILDIRTTI

Özel'in açıklamalarına cevap veren Usta, "Siyasi adap ve nezaket kurallarını hiçe sayarak, yerini, haddini, hududunu bilmeyen Özel, 'Patron çıldırdı, tasfiye ediyor' demiş. Patron çıldırmadı, çıldırttı. Çıldıran CHP'dir. Çıldıran CHP bloğunda yer alanlardır. Her milli duruş karşısında çılgına dönen bir CHP Atatürk'ün partisi olamaz" dedi.

HÜSRANI HİSSETMİŞLER

Usta, "Biz siyasi rakibiz, madem MHP tasfiye oluyor, siz niye kaygılanıyorsunuz? Bu açıklama sonrası, Cumhurbaşkanlığı seçimi ilk turda sonuçlanacaktır. Bazı CHP'lileri çıldırtan oyunun bozulması ve ilk genel seçimde partilerinin yıkıma ve hüsrana uğrayacağını hissetmiş olmalarıdır" diye konuştu.

OYUMUZUN GÖRÜNMESİNİ İSTİYORUZ

Usta, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Bizim desteğimiz, kökü kazınıncaya kadar terörle mücadeleyedir. PKK ve FETÖ'nün sözcülüğüne soyunanlar bu milli duruşu anlayamaz! Kimse MHP'ye haksızlık yapmasın. MHP'nin baraj sorunu yoktur, bu konuda bir kompleksi de yoktur. Tam tersine, yapılacak olası ittifakta oyumuzun görünmesini istiyoruz. Bu, MHP'nin kendine güvenini göstermektedir."