Partisinin il kongresinin ardından değerlendirmelerde bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, "Kongreler parti içi yenilenmenin bir aracıdır. İl Kongremiz, üç aday ile demokratik ortam ve olgunluk içerisinde tamamlandı. Bu ortama katkı sunan herkesi kutluyorum" dedi.

BİZ BİR AİLEYİZ

"Parti içi yarışların kazananı ve kaybedeni olmaz" diyen Zeybek, "Dün yarışanlar, bugün bir aradalar. Yarın da birlikte çalışacağız. Siyasetin dünü olmaz, sürekli ileri ve gelecek hedeflenir. Seçimler tamamlandıktan sonra CHP ailesi bir ve bütün olarak geleceğe hazırlanıyor" diye konuştu.

KUCAKLAŞACAĞIZ

Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini savunan Zeybek, "Önümüzde zorlu bir süreç var. Bu süreçleri birlikte yönetip partimizi iktidara taşıyacağız. Yapılacak seçimlerde gerekli başarıyı yakalamak için Cumhuriyet değerlerine bağlı bütün paydaşlarımıza büyük görevler düşmektedir. Cumhuriyet Halk Partililik, üye ve yönetimlerle sınırlı değildir. Yeni yüzleri ve seçmenleri partimize üye yaparak CHP örgütünü birlikte büyütmeliyiz. Bir tek üye veya seçmenimizi dışarıda bırakmadan herkesi kucaklamak en önemli görevimizdir. Halkımızla bütünleşip CHP iktidarını kuracağız ve ülkemizde bozulan dengeleri yeniden kurmak, demokrasiyi onarmak hepimizin görevi olacaktır" ifadelerine yer verdi.