Muhtarlarla buluşmalarına aralıksız sürdüren Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Muhtarlarımız bizim sahadaki gözümüz, kulağımız. Muhtarlarımızı tek tek dinleyip mahallelerimizde yaşanan tüm sorunlara anında müdahalede bulunuyoruz" dedi.

HER ZAMAN ULAŞABİLİRSİNİZ

Muhtarlarla her zaman temas halinde olduklarını kaydeden Sarıcaoğlu, "Hangi konuda olursa olsun, bir sıkıntınız veya derdiniz olursa beni aramaktan çekinmeyin. Biz bu göreve hizmet için geldik ve bunu en iyi şekilde yapmaya gayret ediyoruz. Halka hizmet Hakk'a hizmet mantığı ile yola çıktık. İlçemize yapılan hizmetlerin her zaman çok daha iyisini ve fazlasını yapmak için günlerce uykusuz kalıp proje peşinde koştuğumuz oluyor. Rabbime şükürler olsun ki, ilçe merkezimizdeki büyük sorunların üstesinden geldik. Bundan sonra da kırsal mahallelerimizdeki sorunları sırası ile çözmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI

Başkan Sarıcaoğlu, doğalgaz ile ilgili sorulan bir soru üzerine, "Doğalgazın ilçemize gelmesi neredeyse imkansızdı. Çünkü doğalgazın bir yere gelebilmesi için belirlenen tüketimi yapabilecek potansiyele sahip olması gerekiyor. Ne yazık ki ilçemizde bu sayıya ulaşılamıyordu. Gerekli girişimlerimiz neticesinde doğalgazın ilçemize gelmesi için imzalar atıldı. 2-3 aya kalmaz çalışmalara başlanacak ve 2019 yılında da doğalgazımızın vanasını hep birlikte açacağız. Doğalgazın ilçemize gelmesinde büyük emekleri olan bakanlarımıza ve milletvekillerimize şahsım ve tüm Kavaklılar adına teşekkür ediyorum" dedi.