Çolak, takımın gündemini de değerlendirirken, "Kulübün büyük borcu var. Camiayı zor günler bekliyor. Kulübe başkan adayı bile çıkmıyor. Bunun nedeni ise istifa ettiğini söyleyip Vali beyin yanında dolaşanlardan kaynaklanıyor" dedi.

PARA KAZANDIRACAĞIM

Türkiye ve Avrupa Gol Kralı Milli futbolcu Tanju Çolak, Samsun Valisi Osman Kaymak'la görüştü. Samsunspor'un da efsane futbolcuları arasında yer alan Kral lakaplı futbolcu, Vali Kaymak'a Samsunspor'u kurtaracak bir proje sunduğunu ifade etti. Çolak, "Samsun benim doğduğum, büyüdüğüm şehir, sevdam. Samsunlu olmak bu şehrin havasını solumak ayrıcalıktır. Samsunspor'un kimseye bağlı olmayacağı, bir proje geliştirdim. Kendisine telefonda bahsedince Vali beyin de hoşuna gitti ve detayları görüştük. Samsun şehri projeye ilgi gösterirse kulübümüz aylık 300-400 Bin TL hatta daha fazla bir gelir sağlar. İnşallah öyle olur da kulübümüz dar boğazdan kurtulur" diye konuştu.

ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Çolak, "Benim başkanlıkta gözüm yok. Samsunspor'u zor günler bekliyor. Büyük borç var. Bu borcu yapanlar utansın. Bu kadar borcun üzerine de 'gel Tanju başkan ol diyorlar' nasıl olur bu iş. Ben Samsunspor'a bu projeyle para kazandıracağım inşallah ama başkanlık gibi bir düşüncem yok. Samsunspor'a başkan adayı çıkmıyor. Bunun nedeni istifa ettiğini söyleyip ama Vali Bey'in yanında dolaşanlardan kaynaklanıyor. Futbolcular niye kaçtı? Niye gitmek istiyor? Samsunspor büyük kulüp, bu kulübü bu günlere getirenler utanmalı. Bu projeyi de eğer yapacaklarsa başkanlıkta Erkurt Tutu'nun olmasını istemiyorum" dedi. Vali Osman Kaymak'ın da proje dosyasını incelemek üzere aldığı ve beğendiği öğrenildi.

Selçuk KAYA