Kadınlar Süper Ligi'nin namağlup lideri Muratpaşa Belediyespor, İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü tarafından kasım ayında kalp krizi geçirerek hayata veda eden milli antrenör Melih Dülgerkaraoğlanoğlu anısına düzenlenen turnuvaya katıldı.
İlk maçında İzmir Büyükşehir Belediyespor'la karşılaşan Muratpaşa Belediyespor, İzmir ekibini 29-26 mağlup etti. Turnuvanın 2'nci maçında Üsküdar Belediyespor'la karşılaşan Muratpaşa, ilk yarıyı 16-15 geride tamamladığı maçtan 32-31 galip ayrıldı. Muratpaşa Belediyespor, turnuvanın son maçında Polatlı Belediyespor'u 32-21 yendi.
Turnuvada 3 maşından da galip ayrılan Muratpaşa Belediyespor'un antrenörü Birol Ünsal, Dülgerkaraoğlanoğlu'nun Türk hentbolunun önemli bir ismi ve değeri olduğunu söyledi. Böyle bir ismi genç yaşta kaybetmiş olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını kaydeden Ünsal, 'İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'ne onun adını bir turnuva düzenledikleri için teşekkür ediyorum' dedi. Turnuvada takımın ortaya koyduğu performanstan mutlu olduğunu dile getiren Ünsal, 'İkinci yarı öncesi eksiklerimizi görmek açısından son derece önemli bir turnuvaydı. Güçlü rakiplerle oynadık. Bu hafta, turnuvada ortaya çıkan eksiklikler üzerine çalışıp 2'nci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz' diye konuştu.