AK Parti Şahinbey İlçe Teşkilatı bölge toplantılarına start verdi. 9. Bölgede Başkan Yardımcısı Mustafa Kurt önderliğinde çok sayıda kişinin katıldığı toplantıda, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Hasan Teke, düzenlenen toplantıya katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Hasan Teke, teşkilatların her zaman için en üst kademe ile en alt kademesinin birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiğini ve böylesi diri bir teşkilatla çalışmanın kendilerine güç verdiğini ifade etti.
Teke, 'AK Parti'nin Türkiye'nin geleceğine yön veren çalışmalara imza atan bir parti olduğunu burada inşallah hep birlikte şehrimize, ülkemize, partimize iyi hizmetler yapacağız' dedi.
AK Parti'nin kuruluşundan beri, parti içinde aktif siyaset yapan ve yaklaşık 8 yıldır da AK Parti Şahinbey İlçe Başkan yardımcısı ve aynı zamanda 9. Bölgeden sorumlu başkan Mustafa Kurt ise, 'Yeni dönemde yeni başkanımız Hasan Teke 9. Bölge'ye büyük heyecan getirdi. Burada 9 mahalleden binlerce vatandaşla istişare ve değerlendirme toplantımızı büyük bir katılımla gerçekleştirdik. Önümüzdeki seçim hazırlığı ve gelecekteki çalışmalar için istişarelerde bulunarak, fikir alışverişi yaptık. Hep birlikte el ele, gönül gönülle vererek AK Parti'yi önümüzdeki seçimlerde de birinci parti olarak çıkaracağız. Biz 9. Bölge olarak yarın seçim olacak gibi çalışıyoruz ' diye konuştu.
Konuşmaların ardından, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Hasan Teke ve İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Kurt, partiye yeni katılan vatandaşlara parti rozeti taktılar.

AK Parti’nin Şahinbey’de ki toplantısında gövde gösterisi