CHP Mersin İl Başkanlığı önünde devir teslim töreni düzenlendi. Törene, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, İl Başkanı Adil Aktay, eski İl Başkanı Abdullah Özyiğit ile partililer katıldı.
Törende konuşan Başkan Aktay, ilçe ve il kongrelerini başarıyla ve olgunluk içinde gerçekleştirdiklerini söyledi. Bu süreçte olgunluk gösteren herkese teşekkür eden Aktay, 'Bu mazbatayla birlikte ben ve arkadaşlarımın Mersin'e karşı görev ve sorumluluğumuz daha da arttı. Bu bilinçle, Mersin'de herkesi dinleyeceğiz, her kesimi kucaklayacağız. Derdi olan, hakkını arayan tüm Mersinlilerin yanında yer alacağız. Mersin için bir fikrim, bir önerim var diyen herkese kulak vereceğiz. İl yönetimi olarak haftanın her günü, günün her saati bize ulaşmak mümkün olacak' dedi.
CHP Mersin İl Başkanlığı'nın halkın evi olacağını kaydeden Aktay, 'Hiçbir zaman kapanmayacak bir dost kapısı olacağız. Mersinliler bunu böyle bilsinler. Mersin'in birlik ve bütünlüğünün, huzur ve barışının en sağlam temeli yine CHP olacaktır. Ortak akla ve sağduyuya dayanan, Mersin'in ve ülkemizin çıkarlarını ön plana alan bir siyaset sergileyeceğiz. Mersin siyasetinin düzeyini yükseltmek, kalitesini arttırmak için çaba sarf edeceğiz. Mersinlilerin yüzü gülsün, içleri ferah olsun diye uğraşacağız. Biz çalışacağız ve kazanan Mersin olacak, kazanan Türkiye olacak' diye konuştu.
Konuşmaların ardından Aktay, eski başkan Özyiğit ile seçimde yarıştığı Serhat Servet Dövenci'ye çiçek ve plaket verdi.

Adil Aktay: "CHP Mersin İl Başkanlığı halkın evi olacak"