TFF 1. Lig takımlarından Samsunspor'un yaşadığı ekonomik sorunları çözmek için Samsun Valiliğince 5 Ocak'ta başlatılan kampanyada yardımlar çığ gibi büyürken ekibe gönül veren Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörlüğü Özel Kalem personeli ile Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı işçileri bu çerçevede Genel Sekreter Doç. Dr. Menderes Kabadayı ile bir araya gelerek Samsunspor'a olan bağlılık ve desteklerini gösterdiler.

SAMSUNSPOR'A BAĞLILIKLARINI SERGİLEDİLER

Etkinlik kapsamında Samsunspor forması giyerek takıma olan sevgisini sergileyen Genel Sekreter Doç. Dr. Menderes Kabadayı ile taşıdıkları kaşkol ve berelerle bu sevgiye ortak olan OMÜ personeli, köklü bir geçmişe sahip olan ve kentin en önemli markalarından biri olan Samsunspor'un hak ettiği yere geleceğine gönülden inandıklarını dile getirdiler.

'SAMSUNSPOR'U SÜPER LİG'DE GÖRMEK İSTİYORUZ'

Genel Sekreter Kabadayı, kırmızı-beyazlı takımı ve Samsun'u seven herkesin ve her kesimin Samsunspor'a destek vermesi gerektiğini, başarıya ancak bu şekilde ulaşılacağına vurgu yaparak yaşanan sıkıntıların bir an önce aşılması temennisinde bulundu. Doç. Dr. Kabadayı Samsunspor'u en yakın zamanda Süper Lig'de görmek istediklerini de sözlerine ekledi.

FORMA HEDİYE ETTİLER

Etkinlikte yer alan Rektörlük Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı işçileri, şirket temsilcisi ve personel sorumlusu Ferhat Balcı ile sendika temsilcisi Mustafa Çavuş öncülüğünde Genel Sekreter Doç. Dr. Menderes Kabadayı'yı makamında ziyaret ederek kendisine üzerinde isminin yer aldığı Samsunspor formasını hediye ettiler. Genel Sekreter Kabadayı yapılan bu jest karşısında duyduğu mutluluk ve memnuniyeti ifade ederek Samsunspor'un yalnız olmadığını, OMÜ çalışanlarının da takımı sahiplenme duygusunu layıkıyla gösterdiğini söyledi.