6-7 OYUNCU ALMALIYIZ

Samsunspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, TRT Spor'daki 1. Lig Gündemi programına telefonla bağlanarak son gelişmeleri değerlendirdi. İpekoğlu, Vali Osman Kaymak'ın çabalarını aktarırken, "Valimiz Osman Kaymak önderliğinde bir yardım kampanyası var. Bu kampanyada toplanan paralarla bir kısım oyunculara para ödendi. Bazılarına ise yarı alacakları ödendi, bazılarına ise hiç ödeme yapılmadı. Ancak Vali bey bizlere ödemelerin yapılacağının ve transfer tahtasının da açılacağının sözünü verdi. Kendisine bu konuda güveniyoruz. Bu hafta sonuna kadar bu sıkıntıların çözülmesini ve artık Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü maçına odaklanmak istiyoruz. Transfer tahtası açıldığı takdirde 6-7 takviyeye ihtiyacımız var. Giden 6 futbolcudan bazıları başka takımlarla sözleşme imzaladı, bazıları imzalamadı. Şu anda onları geri almak gibi bir düşüncemiz yok. Benim hazır bir listem vardı. Bu listeden özellikle iki önemli yabancı oyuncu başka takımlarla anlaştı. Çabuk hareket etmeliyiz" dedi.

CUMAYA KADAR BEKLERİM

Önceki gün yapılan antrenman öncesi gazetecilerin röportaj isteğine, "Yarın (dün) oturur uzun uzun konuşuruz, sonra da vedalaşırız. O kadar söz verildi hala yerine getirilmedi. Burada durmanın bir anlamı yok" diyen İpekoğlu, basın mensuplarının ısrarlı 'Hocam ciddi misiniz, şaka mı yapıyorsunuz?' sorularına karşılık da , "Her şakanın altında bir gerçek var" demişti. İpekoğlu'nun bu sözleri basın mensupları tarafından görevini bırakacak şeklinde yorumlanmıştı. İpekoğlu programda konuyla ilgili, "Gazeteciler benden basın toplantısı istedi. Ben de 'yarın (dün) yaparız, uzun uzun konuşuruz' dedim. Ardından 'istifa edecek misiniz?' diye sorulunca da, 'Yarın konuşur belki de vedalaşırız' dedim. Gazeteciler bu kez 'Hocam şaka mı yapıyorsunuz?' deyince ben de, 'Her şakanın altında bir gerçek vardır' dedim. Ağzımdan 'istifa edeceğim' diye bir şey çıkmadı. Ben arkadaşlara şaka yaptım. Tabiki sıkıntılar var, cuma gününe kadar bekleyeceğiz. Sonu ne olur bilemem" diye konuştu.

YANLIŞ ANLAŞILDI...

Samsunspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, dünkü maçtan önce basın toplantısı düzenleyerek, istifa etmeyeceğini, şehrin dinamiklerini harekete geçirmek için üstü kapalı bazı açıklamalarda bulunduğunu söyledi. İpekoğlu, gazetecilerle şakalaşmasının yanlış anlaşıldığını söyledi.