AK Parti Samsun İl Başkanı ataması için temayüle katılan ve Külliye'deki görüşmenin ardından AK Parti Samsun İl Başkanlığı görevine atanan Av. Hakan Karaduman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşşekür etti.

Karaduman'ın sosyal medya hesabından yayınladığı ilk mesajı şu şekilde:

Samsun AK Parti İl Başkanlığı görevini yüksek takdirleriyle tarafıma layık gören Cumhurbaşkanımız,Genel Başkanımız,Liderimiz,Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a sonsuz şükranlarımı arz ederim.Cenab-ı Allah,yüklendiğimiz bu onurlu görevin gereğini layıkı ile yerine getirmeyi nasip etsin.

HAKAN KARADUMAN KİMDİR?

1977 Trabzon / Akçabaat doğumlu olan Hakan Karaduman, ilk, orta ve lise tahsilini Samsun'da tamamladı. Av. Karaduman, 1994 yılında girdiği Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 1998 yılında mezun olarak, 1999'da Samsun Barosu'na bağlı olarak Avukatlık stajını tamamladı. Avukat Hakan Karaduman, avukatlık faaliyetlerini 2000 yılının sonundan itibaren Samsun'da devam ettirmeye başladı. AK Parti'de gençlik kollarında siyasete başlayan Karaduman, 2003-2006 yılları arasında AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanlığı yaptı. 2012 yılında İl Başkanı seçilen Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'ın yönetiminde yer aldı. Fuat Köktaş'ın yönetiminde Seçim İşleri Başkanı olarak görev yaptı. 2015 yılında ise Muharrem Göksel'in başkanlığındaki yönetim kurulunda yer alan Hakan Karaduman Siyasi Hukuki İşler Başkanı olarak görev yapıyordu.