Karne töreninde konuşan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, 'Bugün sizler için en güzel günlerden bir tanesi. Ünye Belediyesi olarak eğitimin sürekli yanında olmaya devam ediyoruz. Okullarımızın ihtiyaçlarını tespit edip, devlet yatırımları başta olmak üzere belediyemizin yapacağı hizmetleri gün gün takip ediyoruz. Bugün de son sınıfta sınavlara hazırlanan değerli öğrencilerimize tatil döneminde çözsünler diye soru kitapları hazırladık. Geçtiğimiz hafta da ortaokul öğrencilerimize dağıtımını gerçekleştirdik. Bu kitaplarda ki soruların sizlere sınavlarınızda yardımcı olmasını diliyorum' dedi.
Ödül töreninin ardından ise protokol üyeleri sınıflara geçerek öğrencileri karnelerini takdim etti. Ünye Belediyesi ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile hazırlanan soru kitaplarının da dağıtımının gerçekleştirildiği programda Kaymakam Güney ve Belediye Başkanı Çamyar, öğrencilere başarılar diledi.
Karne törenine Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Tamer Uysal, öğretmen, öğrenciler ve veliler katıldı.

Ünye’de tatile giren öğrencilere kitap desteği