AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü, beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahir Zafer Karahasan'ı ziyaret etti.
Ziyarette konuşan AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Serdar Aydın, Mustafa Çağlı, İsmail Yılancıoğlu, Hülya Büyükgökmen, Osman Kocadelioğlu, Mehmet Kuşçu, Güray Parçal ile birlikte diğer kamu kuruluşlarına olduğu gibi İl Özel İdaresine de ziyarette bulunduk. Sayın Genel sekreterimizle 2017 yılında gerçekleştirilen yatırımlar ve hizmetler ile 2018 yılında yapılacak olan işlerle ilgili karşılıklı istişare ettik. 2018'de çok daha yoğun bir çalışma sezonu bizi bekliyor. Bu yoğun iş sezonunda Genel Sekreterimizin tecrübesinden faydalanacağız. Tüm gücümüzle birlikte çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Genel sekreterimize göstermiş olduğu nezaketinden dolayı teşekkür ediyoruz' diye konuştu.
Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahir Zafer Karahasan ise, 'Doğan Ünlü ve yönetim kuruluna kurumumuza yapmış oldukları ziyaret için teşekkür ediyoruz. 2017 yılının genel bir değerlendirmesi ve 2018 yılı için planlanan yatırımlarla ilgili genel bir istişare yapılmıştır. 2018 yılı daha yoğun ve hızlı bir çalışma dönemi olacaktır. Ayrıca Kastamonu'nun genel ulaşım aksları ile 2018 Türk Dünyası Kültür Başkenti seçilmesi ile ilgili olarak ta görüş alışverişinde bulunduk. Sayın Başkan ve yönetim kuruluna bize vermiş oldukları desteklerinden ve güvenden dolayı teşekkür ediyoruz' dedi.

AK Parti İl Başkanı Ünlü’den Özel İdareye ziyaret