Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, 2017-2018 eğitim-öğretim yılı 1. dönemini tamamlayarak yarıyıl tatiline giren öğrencilere karnelerini dağıttı.

EN BÜYÜK ZENGİNLİĞİMİZ

Türkiye'nin en büyük zenginliğinin genç nüfus olduğunu vurgulayan Başkan Togar, "Toplumumuzun kalkınmasının ancak eğitimle mümkün olduğunun bilinciyle, eğitime her zaman destek oluyoruz. Yaklaşık 40 okulumuzda 10 bine yakın öğrencimiz karnelerini aldı. Yerel yönetim olarak, yavrularımızın milli ve manevi değerleri özümsemiş, tam donanımlı bireyler olarak yetişmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Öğrencilerimiz ülkemizin geleceği, istikbali ve en büyük zenginliğidir. Bugün bu sıralarda oturan evlatlarımız yarınların mimarı olacaklar. Her türlü bilgi birikim ve donanımıyla çağın gereksinimlerine uygun şekilde yetişen evlatlarımız aydınlık Türkiye'nin geleceğidir" ifadelerini kullandı.

TATİLİ İYİ DEĞERLENDİRİN

Karne heyecanı yaşayan çocuklara tatillerini faydalı faaliyetlerle geçirmelerini tavsiye eden Başkan Togar, "Çocuklarımız yorucu ve yoğun tempolu bir eğitim öğretim sürecini tamamladı. Öğrencilerimize en büyük tavsiyemiz, yarıyıl tatilini iyi değerlendirmeleri ve kitap okumaları. Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize bir kez daha iyi tatiller diliyorum" dedi.