Havza AK Parti Kadın Kolları 5. Olağan Genel Kurulu Havza Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Tek adayla gerçekleşen seçimlerde mevcut başkan Zeliha Tufan güven tazeledi. Başkan Tufan, yaptığı konuşmada göreve geldiği günden bu yana kendisine destek olan herkese teşekkür ederek yeni dönemde de aynı gayretlerle çalışmalarına devam edeceğini söyledi.

ÖNEMLİ YERDEYİZ

AK Parti Samsun Kadın Kolları Başkanı Rabia Baykeser ise, kadının sosyal hayatta ve siyasette önemli bir yeri olduğunu belirterek, "Teşkilat olarak elimizden geldiği kadar kadınımızın yanında olacağız ve onların sıkıntılarını Ankara'ya taşıyacağız" dedi.

HAVZA 2019'A HAZIR

AK Parti'nin kurulduğu ilk günden bu yana her seçimde oyunu artırdığını söyleyen
Havza Belediye Bakanı Murat İkiz de, "İlk seçimde yüzde 35 olan oyumuz son referandumda yüzde 70 oldu. Bunda en büyük katkı kadınlarımıza ait. Gece gündüz fedakarca çalışan kadınlarımıza teşekkür ediyorum. Havza ilçemiz tamamlanmış olan kongre süreci ile 2019'a hazır. İnşallah yolumuza oylarımızı artırarak devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

İŞİMİZİ AŞK İLE YAPACAĞIZ

AK Parti'nin kadına değer veren bir parti olduğunu kaydeden Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, "Kadınlarımız hayatın her yerinde. Kadınlarımız da kendisine verilen değerinin karşılığını en iyi şekilde veriyor. Bizim oylarımız halkımızın evlerine ve gönüllerine girdiğimizden artıyor. Bunda da en büyük pay kadınlarımızın. Kadınlarımızın hakkını vermeliyiz. Ev ev, kapı kapı ülkemizin geleceği için çalışıyorlar. Önümüzdeki dönemde daha fazla çalışacağız. 2019'da üç seçim var. O yüzden her zamankinden daha fazla çalışmak zorundayız. 2019 önemli bir hedef çünkü 2019 seçimleri 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimizin sigortası. Biz çok şanslıyız. Bizim önümüzde Recep Tayyip Erdoğan var. Çalışmalarımızda onu örnek alacağız. Bu işi aşk ile yapacağız. Hedeflerimize ulaşmakta kadınlarımıza, bacılarımıza önemli işler düşmekte. Kendilerine başarılar dilerim"