Ayvalık Belediyesi'ne ait Sarızeybek Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen birlik, beraberlik ve dayanışma kahvaltısında; Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüaslan ile Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Cem Hamzaoğlu'nun yanı sıra kulüp yöneticileri, sporcular ve aileleri de hazır bulundu.
Kahvaltı; Kulüp Başkanı Cemal Erhanoğlu'nun öncülüğünde, kulüp yöneticileri; Mehmet Kıray, Yaşar Tın, Mustafa İncedayı, Tekin Kocabıçak, Suat Aytemur, Özger Uygun'un yanı sıra kulübün antrenörleri Hüseyin Yıldırgan ile Ahmet Obuz'un ev sahipliğinde gerçekleşti.
Gençliğe Hizmet Projesi kapsamında uluslar arası turnuva düzenliyorlar
Kahvaltıda konuşan Kulüp Başkanı Cemal Erhanoğlu, kulüp bünyesinde başlattıkları 'Gençliğe Hizmet Projesi ile 310 sporcuya ücretsiz eğitim vermekten duydukları memnuniyeti ifade ederek, 'Projemiz dahilinde ilçemizdeki yetenekli olsun yada olmasın tüm sporculara kapımız açıktır' dedi.
Önümüzdeki Haziran ayı içerisinde uluslar arası bir turnuva düzenleyeceklerinin müjdesini veren Başkan Erhanoğlu, 'U-11 Cup adını taşıyan turnuvamıza; Bulgaristan ve Moldava'dan iki, Ukrayna'dan da 3 takım katılacaklar. 1 hafta sürecek olan turnuvamız sayesinde kulübümüzdeki sporcularımızın ufuklarını açmayı hedefliyoruz. Armutçuk Gençlik Spor Kulübü olarak bizler, yarışmacı değil eğitimci bir kulüp olarak Türk Spor'una yetenekli sporcular bırakabilmenin mücadelesini veriyoruz' diye konuştu.
Kaymakam Görgülüaslan memnun
Kahvaltıda konuşan Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüaslan ise; sportif açıdan bakıldığında en önemli faaliyetlerin amatör spora yönelik sürdürülen çalışmaların olduğuna inandığını vurgulayarak, 'Zaten amatör spora gönül veren yöneticilerin de bu uğurda herhangi bir beklentisi yoktur. Her biri gönülden bağlı oldukları bu işe girerken hem maddi hem de manevi anlamda bir takım yükümlülüklerin içerisine girerler ve gençlerimizin uyuşturucu ve kötü alışkanlıklardan uzak tutulabilmesi için her zaman yoğun bir çabanın içerisinde olurlar. Ben bu bağlamda; ilçemizdeki tüm amatör spor kulüplerinin yönetici ve üyelerine teşekkür ediyor, bu ulvi yolda önemli mesafeler kat ettiğine inandığım Armutçuk Spor Kulübü yöneticilerine de başarılar diliyorum' diye konuştu.
Nezih kahvaltı; Kaymakam Görgülüaslan ile Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Cem Hamzoğlu'nun yanı sıra kulüp yöneticileriyle sporcuların hatıra fotoğrafı çektirmeleriyle sona erdi.

Ayvalık’ta Armutçuk Gençlik Spor Kulübünden kahvaltılı buluşma