Anavatan Partisi Samsun İl Başkanlığı, Samsun'daki partililerin biraraya gelmesiyle kuruldu. Anavatan Partisi Samsun İl Başkanı Cemal Olgun ve partililer, bir kahvaltı organizasyonunda buluşarak Samsun İl Başkanlığı'nın kurulduğunu ilan etti.
Kuruluş deklarasyonunu okuyan Başkan Cemal Olgun, "Temiz siyaset yaparak, iktidarı döneminde halkıyla bütünleşmiş, halkının sevgisini kazanmış Anavatan Partisi'nin il başkanlığına görevlendirilmenin mutluluğunu ve onurunu yaşıyorum" dedi.

HAMASET SİYASETİ YAPILIYOR

Anavatan Partisi'nin yıllarca istikrarlı bir iktidar olarak görev yaptığını belirten Olgun, "Bugün gelinen noktada ise iktidar, sorunlara çözüm bulmak yerine hamaseti tercih ediyor, karşıtlık politikası üzerinden yeni suni düşmanlıklar yaratıyor. İktidarın bu hastalıklı siyaset tarzı, milletimizin problemlerini daha da derinleştiriyor ve umudunu kırıyor" ifadelerini kullandı.

ANAVATAN'A İHTİYAÇ VAR

Muhalefet partilerinin etkisiz kaldığını savunan Olgun, "Geldiğimiz bu noktada, ülke çıkarlarını siyasi çıkarların önüne koyan, uzlaşmayı ilke edinen, milliyetçi, demokrat, çağdaş, ileri görüşlü, birleştirici ve bütünleştirici bir siyaset anlayışına ülke ve millet olarak ihtiyacımız var" dedi.
Olgun, Anavatan Partisi olarak ülkeyi başarısız iktidar ve muhalefet bataklığından çıkarmak için meydanlarda olacaklarını söyleyerek sözlerini noktaladı.

rrr

Şükrü Berk ASKAR