Adana'da yapılması planlanan ilçe kongreleri öncesi başkan adaylarının belirlenmesine yönelik istişareler kapsamında planlanan temayül yoklamaları AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş tarafından yapıldı.
Cumartesi ve Pazar günü yapılan temayül yoklamalarında Yumurtalık, Ceyhan, Seyhan, İmamoğlu, Yüreğir ve Çukurova İlçeleri'nde teşkilat üyelerinin görüşleri alındı.

GENEL MERKEZDE DEĞERLENDİRME

2019 seçimlerine giden yolda AK Parti kongrelerinin yeni bir heyecan ve yeniden diriliş hareketiyle rota çizdiğini belirten Milletvekili Köktaş, "Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımız tarafından verilen görev dahilinde Adana ilimizde ilçe kongrelerimiz öncesi ilçe başkan adaylarımızın belirlenmesine yönelik Yumurtalık, Ceyhan, Seyhan, İmamoğlu, Yüreğir ve Çukurova ilçeleri'nde temayül yoklamalarımızı gerçekleştirdik. Temayül sonuçları, Genel Merkezimiz Teşkilat Başkanlığımızda yapılan istişare ve değerlendirmelerin ardından, ilçe kongrelerimizde aday olacak olan ilçe başkanlarımız belirlenmiş olacak. Bu düşünceler ile temayül yoklamalarımızın sonuçları itibariyle hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

MİLLETİMİZ İLE AYNI YOLDA YÜRÜYORUZ

Türkiye'nin geleceğine yönelik belirlenen 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine taşıyacak olan kadroların göreve geleceği kongrelerin çok önemli olduğunu vurgulayan Milletvekili Köktaş, "AK Parti, milletimizin yıllar yılı ihmal edilmiş, geciktirilmiş hayallerini, umutlarını gerçeğe dönüştüren partidir. AK Parti müreffeh bir Türkiye'nin siyasi adıdır. Her türlü baskıya, kumpasa vesayete kast eden, her türlü hain girişime karşı dik durmuş, eğilmemiş, bayrak açmış bir siyasi oluşumdur. Aziz milletimizin değerlerine sahip çıkan, halkı ile aynı yolda yürüyen kadroların ismidir AK Parti'dir" diye konuştu.

ŞANLI ORDUMUZA RABBİM GÜÇ KUVVET VERSİN

Türkiye'nin menfaatleri doğrultusunda her türlü adımı atmaktan geri durmadıklarını ifade eden Milletvekili Köktaş, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Türkiye, kendisine yönelik her türlü tehdidi bertaraf etmeye muktedir. Suriye sınırında Afrin bölgesinde bulunan; terör örgütlerine yönelik kapsamlı harekat başlamıştır. Burada amaç, son üç yılda Afrin'den ülkemize ve Fırat Kalkanı sahasına yapılan sızmaları ve tacizleri önlemektir. Yapılan Zeytin Dalı harekatı Türkiye'nin meşruiyetini uluslararası hukuktan, Birleşmiş Milletler kararlarından aldığı bir harekattır. Bu harekat ile birlikte ülkemizin güvenliğini tehdit eden unsurlar her zaman olduğu gibi yine etkisiz hale getirilecektir. Rabbim, kahraman Mehmetçiğimize güç kuvvet, şanlı ordumuza muvaffakiyetler versin."