Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve özel bir kolejinin işbirliği ile gerçekleştirilen seminerde; Erasmus + Projelerindeki eğitimleriyle Türkiye genelinde tanınan Mehmet Altay tarafından bilgilendirme semineri yapıldı. Seminere toplam 20 yönetici ve öğretmen katıldı. Seminerde Mehmet Altay; Erasmus + Okul Eğitimi, Yetişkin Eğitimi, Mesleki Eğitim, Gençlik Projeleri hakkında bilgiler verdi. İnteraktif bir şekilde gerçekleşen seminerden katılımcı yönetici ve öğretmenler memnuniyetlerini dile getirdi.
Seminere ev sahipliği yapan Kolej Müdürü Levent Ateş, bu tür projeleri kurum olarak çok önemsediklerini, bu seminere ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını, öğretmenlerin mesleki ve gelişimine yönelik yapılan bu tür çalışmaları her zaman destekleyeceklerini belirtti.
Seminerin sonunda İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fehim Altun tarafından katılımcılara sertifikaları verilerek, yarıyıl tatilinin ilk günlerinde okulları için proje yazacak katılımcı öğretmenlere başarılar dileyerek, teşekkür etti.

Edremit öğretmenleri ERASMUS Projelerine hazırlanıyor