Kolay ulaşılabilir olmayı bir ayrıcalık olarak değil, sorumluluk ve zorunluluk olarak gördüklerini kaydeden Başkan Taşçı, vatandaşların dilediği ortamda kolaylıkla kendisine ulaşabildiğini, talep, öneri ve şikayetlerini rahatlıkla iletebildiği kaydetti.

Atakum Belediyesinin ulaşılabilirlikte öncü olduğunu ifade eden İshak Taşçı, 'Atakumlu hemşerilerimizle her fırsatta bir araya geliyoruz. Sürekli olarak yaptığımız ziyaretlerde vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyip, talep ve önerilerini alıyoruz. Çarşamba günleri gerçekleştirdiğimiz halk günlerinde de belediyemize gelen vatandaşlarımızın sorunlarını dinliyor, çözümler üretiyoruz. Bunların dışında 7/24 hizmet veren 0553 925 55 55 numaralı WhatsApp iletişim hattımız, sosyal medya hesaplarımız sürekli olarak vatandaşlarımızın her türlü fikir, talep, öneri ve şikayetlerine açık durumda. Bu anlamda vatandaşlarımız için kolay ulaşılabilir bir belediyeyiz' diye konuştu.

Halkla bire bir temas

Ulaşılabilirlik noktasında ezber bozduklarını ifade eden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 'Halkına uzak bir belediyecilik anlayışını her zaman reddettik. İlçemizden her bir köşesinde yükselen projelerimizi incelemek, ilçemizin eksikliklerini tespit etmek ve belediye çalışmalarını kontrol etmek için sürekli alanda olduğumuzdan, vatandaşlarımızla bu sayede görüşebiliyoruz. Bunların dışında da vatandaşlarımızın bize daha kolay ulaşabilmesi noktasında birçok yenilik sağladık. Kurduğumuz WhatsApp iletişim hattıyla diledikleri her an bizlerle irtibat kurmalarını sağladık. Ayrıca gerçekleştirdiğimiz halk günü ile haftanın bir gününde vatandaşlarımızı belediyemize davet ediyoruz. Sosyal medyayı da aktif olarak kullanıyorum. Bu sayede hem Facebook hem de Twitter üzerinden vatandaşlarımızla birebir temas halinde oluyorum' dedi.