Yarı yıl tatili boyunca öğrencilere Anadolu Oyuncak Müzesi'ni ücretsiz gezme imkanı sunan Kepez Belediyesi, tüm çocukları da ücretsiz yüzme kursuna bekliyor. Antalya'nın İlk Olimpik Yüzme Havuzu olan Adnan Menderes Olimpik Yüzme Havuzundan yaz tatili boyunca faydalanan öğrencilere 15 günlük yarıyıl tatili boyunca ücretsiz yüzme kursu verilecek.

Hem yüzüyor, hem eğleniyorlar
Yaz ve kış aylarında yılın 12 ayı yüzme sporu faaliyetlerinin sürdürüldüğü Adnan Menderes Olimpik Yüzme Havuzunda çocuklar yüzme öğrenip gönüllerince eğlenme imkanı buluyor. Aynı zamanda yetenekli olan öğrenciler de Kepez Belediyesi Spor Kulübü'nün yüzme alt yapısına kazandırılıyor.

Yetenekler keşfediliyor
Çocukları yarıyıl tatilinde yüzmeye davet eden Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu, 'Küçük yaşlarda spora kazandırdığımız çocuklarımız için sürekli çalışarak her anı iyi değerlendirmeye çalışıyoruz. Tatil boyunca evlerinde sıkılmamaları için onları yüzme sporu yapmaya davet ettik. Katılım gösteren çocukların arasından da yetenekli olanları spor kulübümüzün alt yapısına kazandırarak, gelecekte iyi bir sporcu olacaklarını ve ülkemizi iyi temsil eden bireyler haline dönüşeceklerini biliyoruz. Tek amacımız bugünün gençlerini geleceğe güçlü bir şekilde taşıyabilmek' dedi.

Çocuklar yarıyıl tatilinde ücretsiz yüzüyor