Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, bugün Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nca toplamda 28 tesis ve 175 milyon TL'yi kapsayan dev yatırımların açılışı ve temel atma törenlerine katılacak.

SAMSUN'DA YOĞUN PROGRAM
Sabah saat 10:45'te Samsun Valiliği'ne düzenlenecek ziyaret ve basın açıklamasıyla başlayacak olan program, 12:20-14:00 arasında Samsun-Bafra Kızılırtmak Deltası'nda devam edecek. Tedavisi tamamlanan yaralı hayvanların ve sülünlerin tabiata salınması ve ''Tabiatta Ders Var'' projesini ziyaret edecek olan Bakan Prof. Dr Eroğlu ve Bakan Kılıç, saat 14:00'da Münevver Ayaşlı Yurdu'nda Kredi ve Yurtlar Kurumu Ormanları Temsili Ağaç Dikimi törenine katılacak.

Saat 15:00'te Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkez'nde DSİ tesisleri toplu temel atma ve açılış merasimi ile ORKÖY kredi sertifikaları dağıtım törenine katılacak olan 2 bakan, Saat 16:30'daysa aynı binada koordinasyon toplantısı yapılarak ardından saat 18:00'de Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne, 18:30'da AK Parti Samsun İl Başkanlığı'na ziyaretlerde bulunulacak.

Bakanlar akşam saat 21:25'te de Samsun Çarşamba Havalimanı'ndan Ankara'ya hareket edecek.

Zerrin SOMUNCU