Sitis Ofis Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Akif Çöl, 14.'sü düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı'na her yıl katıldıklarını ve bu yıl 150 bin civarında ziyaretçinin katılmasının beklendiğini belirterek, 'Müşterilerimizle ve misafirlerimizle burada buluşuyoruz, yeni ürünlerimizi tanıtıyoruz. Bu yılda başladık. Ülkemize hayırlar getirmesini ve cari açıktaki katkılarını da bekliyoruz' dedi.
Mehmet Akif Çöl, 'Sitis Ofis, 1972 yılında Sabri Çöl tarafından kurulmuştur. Bugünde 3'üncü jenerasyon iş başındadır. Şuan itibariyle yaklaşık 20 ülkeye ihracatımız vardır. Türkiye'de de 40'tan fazla noktada ürünlerimiz pazarlanmaktadır. Aynı zamanda Sitis Ofis devletin ciddi bir tedarikçisidir. Büyüyerek ve yatırımlara devam ederek markamızı daha uluslararası ve ulusal noktalara taşıyacağız. Trendleri çok iyi takip ediyoruz. Tasarımcı ve ar-geci arkadaşlarımız tüm dünyayı çok iyi takip ederek bu ürünleri Türkiye'ye getiriyor ve dünyaya sunuyor' diye konuştu.
Mobilya fuarına ilk günden büyük bir ilgi olduğunu ifade eden Mehmet Akif Çöl, 'Yoğunluktan çok memnunuz. Kayseri mobilyası adına konuşacak olursak, geleneksel pazarlarda temsil ediyoruz. Bu pazarların başında Irak ve Körfez ülkeleri geliyor. Özellikle hükümetimizin politikaları ile Güney Afrika'yı ve Amerika'yı kendimize yeni pazar olarak belirledik. Buralarda Pazar araştırmaları yapılıyor. Önümüzdeki süreçte de bu pazarlara ciddi ve hızlı bir şekilde girmeyi planlıyoruz. İnşallah 2023 yılında hedeflerimizi gerçekleştireceğiz' dedi.
SitisOfis Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Sabri Çöl ise, yükselip alçalabilen yeni ürün Taklamakan hakkında şu bilgileri verdi:
'Taklamakan yükselip alçalabilen bir üründür. Avrupa'da ve Amerika'da çok yaygınlaşan bir gelişme oldu. Gündelik iş hayatımızda yarım saatten fazla oturmak sağlığa zararlıdır. İnsanlara da bir etkinlik olması açısından, sağlıklı olmaları için yükselip alçalabilen masayı bu şekilde işlevsel kılıyoruz. Proje çalışmalarında da özellikle çok daha kullanışlı bir ürün ortaya çıkartmış oluyoruz. Fiyat olarak ulaşılabilir bir üründür. Fiyatlarımızda rekabetçi bir üretim olduğu için fiyatları da gayet caziptir. Fıtık ve kilo problemleri olan kullanıcılar için özellikle günümüzün modern çağında oturarak işlerimizi yapabiliyoruz. Bu bizi tembelliği de itiyor. Vücudun hareketi ve fıtığı önlemek içinde gün içinde biraz ayağa kalksak çok daha faydasını göreceğiz.'

Sitis Ofis yeni ürünü ’Taklamakan’ı İstanbul Mobilya Fuarı’nda Tanıttı