Milli Piyango İdaresi'nin izniyle 14 Şubat Sevgililer Günü'nde yapılacak çekilişin en büyük ikramiyesi olan sıfır kilometre otomobil de ilçe merkezindeki Cumhuriyet Meydanı'nda sergilenmeye başlandı.
Otomobilin yanı sıra buzdolabı, dev ekran televizyon, çamaşır makinesi, elektrik süpürgesi gibi birçok beyaz eşyanın da talihlilere dağıtılacağı çekilişin biletlerinin 100 lira olduğu açıklandı.
Kırmızı-beyazlı taraftarın tek yürek olarak kulüp yönetimine bilet satışı için tam destek verdiği öğrenilirken, eşya piyangosu ile ilgili muhabirimize açıklamalarda bulunan Ayvalıkgücü Belediyespor Kulüp Başkanı Güngör Sezer Ayvalık halkından bilet satışına katkı vermesini istedi.
Ayvalık Kaymakamlığı ve Ayvalık Belediyesi başta olmak üzere ilçedeki resmi kurumların yanı sıra firmaların da bilet satışına destek vermesi gerektiğine işaret eden Başkan Sezer, 'Eşya piyangosundan elde edeceğimiz gelir kulübümüz için çok önemli bir cansuyu olacak. Ama bu geliri sağlayabilmemiz için de kırmızı-beyazlı camia ile birlikte değerli halkımızın da bizlere destek vermesini bekliyoruz. İnşallah bir aydan az bir süre kalan çekiliş günü olan 14 Şubat'a kadar çekiliş biletlerini bitirebiliriz. Halkımızın ilçemizin güzide kulübü Ayvalıkgücü Belediyespor'a katkılarını esirgemeyeceğine inanıyoruz' dedi.

Ayvalıkgücü Belediyespor’un eşya piyangosu biletleri satışa sunuldu