90'lı yıllardan bugüne kadar müzik kariyerinde her zaman yenilikçi ve başarılı duruşuyla dikkat çeken şarkıcı, söz yazarı ve besteci Sibel Tüzün uzun bir aradan sonra yeni şarkısıyla yine gündeme oturacak. 2017 yazını 'Senden İmzalı' single çalışmasıyla kapatan Sibel Tüzün'ün 2018'i müjdeleyen yeni single çalışması 'Anlamadın Di Mi?' özellikle erkekler için kadınları anlama konusunda bir rehber şarkısı olma özelliği taşıyor. 'Anlamadın Di Mi?' şarkısıyla Sibel Tüzün kadın-erkek ilişkilerini mercek altına alıyor!

Sözü Sadettin Dayıoğlu'nun müziği ise Sibel Tüzün ve Sadettin Dayıoğlu'nun birlikte imzasını taşıyan ' Anlamadın Di Mi?' şarkısının düzenlemesi Tansel Doğanay'a ait. Single kapak tasarımı Denizhan Ateşalp imzası taşıyor. Bahçe katı stüdyolarında kayıt edilen single'ın mixleri Serkan Ayman yaparken mastering New York'da Justin Shurtz Sterling Sound stüdyolarında yapıldı. Ossi Müzik- Hakan Eren prodüktörlüğünde ve yapımcılığında gerçekleştirilen şarkı tüm dijital platformlarda dinleyicilerle buluşacak.


Ve... 2018'i yeni single çalışması 'Anlamadın Di Mi?' ile karşılayan Sibel Tüzün şarkıda sevenlerini uyarıyor ve soruyor: ' Ne sebepten severseniz o sebepten gelir ayrılık... Anladınız di mi?'