Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, kongreler tamamlandıktan sonra örgüt ziyaretlerine Atakum İlçesi ile devam etti.

BUNU YAPMAK ZORUNDAYIZ

CHP Atakum İlçe yönetimine yeni seçilen başkan ve yönetim kurulu üyelerini kutlayan Zeybek, "Parti içi demokrasi yarışlarının kazananı, kaybedeni olmaz. Bizim partimiz demokrasiye öncülük etmiş bir partidir. Birlik, bütünlük içinde yaklaşan yerel, milletvekili, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine hep birlikte çalışacağız ve başaracağız. Kongre süreçleri demokratik bir olgunluk içinde tamamlandı. Artık geleceği birlikte planlamamız gerekiyor, bunu yapmak zorundayız. Partimizde demokratik olgunluğa katkı sunan üye ve bütün paydaşlarımızı kutluyorum" dedi.

BİRLİK OLURSAK KAZANIRIZ

CHP Milletvekili Kemal Zeybek, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Cumhuriyetimize ve onun değerlerine sahip çıkmak zorundayız. Son yıllarda Cumhuriyetimize ve onun kazanımlarına saldırıları görüyoruz. Bu saldırıları ortadan kaldırmak için söz ve davranış birlikteliği içerisinde olmalıyız, çalışmalıyız. Başarmanın yolu ilkeli birliktelikle hareket etmek ve disiplinli çalışmayla olacaktır. Yönetici arkadaşlarımın davetini emir kabul edip onlardan çalışma programı yapmalarını bekliyorum. Zaman ve mekan kavramının hiç önemi yoktur, istenilen her zamanda yanlarında olacağım, birlikte çalışacağız ve başaracağız" dedi.

SIKINTILI SÜRECE SON

Ülkenin her tarafından insanlarla görüştüğünü ifade eden Zeybek, "Halinden memnun olan kimse yok. Çeşitli biçimlerde işsizlik, hayat pahalılığından, borçlardan ve vatandaşlarımızın ürünlerinin değerlerini bulmuyor olmasında şikayetler dinliyoruz. Ülkemiz insanlarına sıkıntılı süreçler yaşatan iktidardan kurtulmak için yaklaşan seçimlerde, emekliler, ev kadınları, çiftçiler, memurlar, esnaf ve toplumun dar gelirli kesimleri hesabını sormalıdır. Ülkemizin rahat bir nefes alması için halkımız Cumhuriyet Halk Partisi kadrolarını göreve getirecektir. Cumhuriyet Halk Partisi'nin projelerinin uygulanması halkımızı rahatlatacaktır" diye konuştu.