Yurt dışından gelerek Kastamonu Üniversitesinde eğitim-öğretim gören ve İhlas Vakfı Kastamonu Sıla Erkek Öğrenci Yurdunda kalan yabancı öğrenciler, Zeytin Dalı Harekatı'nın zaferle tamamlanması için dua ederek, 'Türkiye'nin yanındayız, gazamız mübarek olsun' dediler.
Sıla Öğrenci Yurdunda kalan Türkmenistan, Kırgızistan, Afganistan, Mısır, Azerbaycan, Yemen ve Çatlı öğrenciler, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'e düzenlediği operasyon için yurt mescidinde bir araya geldiler. Yatsı namazı öncesi Çatlı Abdulhalim ve Abdulaziz ile Yemenli Abdullah, Fetih Suresini okudu. Yurt Müdürü Enis Köklü ise dua yaptı. Yatsı namazının ardından bekleme salonunda Türk Bayrağı önünde açıklamalarda bulunan öğrencilerden Afganistanlı Turan Hayri, 'Türk Askeri davasında tamamen haklıdır. Mehmetçik hepimizin göz bebeğidir. Muzaffer olmaları için dua ediyoruz' dedi.
Türk bbayrağı önünde fotoğraf çektiren öğrenciler, hep bir ağızdan Türkiye'nin yanında olduklarını dile getirdiler. Yurtdışından gelen öğrencilerin bu anlamlı faaliyetinde, kursları sebebiyle, tatilde memleketlerine gidemeyen öğrenciler de katılarak destek verdi.

Yabancı öğrenciler, Afrin operasyonu için Fetih Suresi okudu