AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın takdiri ile AK Parti Samsun İl Başkanı olan Hakan Karaduman'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
İl Başkan yardımcılarının da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Karaduman'a görevinde başarılar dileyen Milletvekili Köktaş, "Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyin takdiri ile Samsun İl Başkanımız olan Av. Hakan Karaduman'ı tebrik eder, ilimiz, partimiz ve teşkilatımız için hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi.

TEŞKİLATLAR OMURGADIR

Teşkilatların siyasi partilerin omurgası olduğunu ifade eden Köktaş, "Her zaman büyük önem verdiğimiz teşkilatlarımıza önümüzdeki seçimlerde büyük görev düşüyor. Bu nedenle görev yapan arkadaşlarımız halkımızla, milletimizle olan diyaloğunu, iletişimini adaletli ve hakkaniyetli bir şekilde en üst seviyelerde tutmalı. Partimizin kuruluşundan bugüne kadarki geçen dönemde ihmal edilmiş, parti ile bağı kesilmiş arkadaşlarımız varsa bunlarla da irtibata geçip sistemin içine dahil edilmeli. Onların tecrübelerinden, enerjisinden istifade ederek, çalışma programlarımızda yer vermeliyiz" diye konuştu.

RÜZGARIN ÖNÜNÜ AÇMALIYIZ

Köktaş, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
"Teşkilatlarımız arasındaki koordinasyonun sağlanması, kongre sürecimiz ve 2019 seçimleri için önem arz ediyor. Çünkü teşkilatlarımız partimizin kuruluşundan bugüne kadar her seçimden başarıyla çıkmasını sağlayan unsurlardan biridir.
Buralar gönüllü görev yapılan yerlerdir ve fedakarlık ister. Bu kongre süreciyle de varsa eksikliklerimiz değerlendilmeli, seçimlere ciddi anlamda hazırlanmalı ve milletimizin teveccühü artırılmalıdır. Milletimiz AK Parti'yi, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı çok seviyor. Bizim davranışlarımız bu rüzgara engel olmamalı, rüzgarın önünü açmalıyız. Samsunumuzun oy potansiyeli yüzde 70 ve üzeridir, bu potansiyeli mutlaka değerlendirmemiz gerekir. Önümüzdeki seçimlerde de bu hedefin üzerine çıkmak için çok çalışmamız gerekiyor. İnşallah önümüzdeki seçimlerde de büyük başarılara teşkilatlarımız ile birlikte imza atacağız."

TEŞEKKÜR ETTİ

İl Başkanı Karaduman da nazik ziyaretinden ötürü Köktaş'a teşekkür ederek, meclis ve teşkilat çalışmalarında başarı diledi.