Antalyaspor'un sezon başında kadrosuna kattığı Kamerunlu süper golcü Eto'o, ligin 21. haftasında deplasmanda oynanan Eskişehirspor maçının 13. dakikasında hakem Cüneyt Çakır tarafından sarı kartla cezalandırılınca bu sezonki toplamda 4'üncü sarı kartını görerek cezalı duruma düştü.

Takımı adına Süper Lig maçlarında bin 847 dakika ile en çok sahada kalan Eto'o, ilk sarı kartını 2. hafta oynanan Gençlerbirliği, ikinci sarı kartını 7. haftada oynanan Kasımpaşa ve üçüncü sarı kartını ise de 9. haftada oynanan Beşiktaş maçında görmüştü.

Kamerunlu süper star, daha sonra ligde oynanan 11 maçta kart görmeden sahadan ayrılmıştı. Kırmızı-beyazlı takımda sarı kart sınırında bulunan bir başka oyuncu Sakıb Aytaç da Eskişehirspor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Antalyaspor, iki oyuncusundan da ligin 22. haftasında sahasında oynayacağı Çaykur Rizespor maçında yararlanamayacak.
ETO'O FIRSAT TEPTİ
Ligde oynanan 21 haftada rakip kaleye 14 gol gönderen ve 5 golünde asistini yapan Samuel Eto'o, Eskişehir maçında gördüğü sarı kartla Çaykur Rizespor maçında cezalı duruma düştü. Eto'o, 18 takımın yer aldığı Spor Toto Süper Lig'de 12 takıma karşı gol atma başarısı gösterdi. Eto'o, Ç. Rizespor, Sivasspor, Kasımpaşa, Trabzonspor ve Gaziantepspor'a gol atma başarısını gösterememişti.

Eto'o, cezalı duruma düşünce Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyeceği için Spor Toto Süper Lig'in bütün takımlarına gol atma şansını yitirdi. Samuel Eto'o, ligin ilk yarısında deplasmanda oynanan ve Ç.Rizespor'un 5-1 üstünlüğü ile sona eren maçta takımın tek golünü atan Emrah Başsan'a asist yapmıştı.