Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasının, ticaret ve sanayinin kamu yararına gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla düzenlediği eğitim seminerlerinin 2018 yılı ayağı 31 Ocak Çarşamba günü başlıyor. Alanında uzman kişiler tarafından verilecek eğitimler 9 Mayıs 2018 tarihine kadar sürecek.
Eğitim programlarıyla ilgili bilgi veren Çerkezköy TSO Başkanı Süleyman Kozuva, 'Hizmet binamızda düzenlenecek seminerlerin ilki, Avrupa Birliği'nde geçerli eğitmenlik sertifikasyonu sahibi, Bahçeşehir ve İstanbul Aydın Üniversiteleri Sürekli Eğitim Merkezleri gibi bir dizi kurum adına eğitmenlik ve danışmanlık faaliyetlerine devam eden Murat Ünver tarafından verilecek. Programda, Murat Ünver tarafından 'Müşteri İstihbaratı, Tahsilat ve Risk Yönetimi Eğitimi' konusunda bir konferans verilecek. Eğitim programı ilerleyen günlerinde ise, Ebru Yaşar Seçen, Dr. Doğan Hasan, Prof. Dr. Murat Erdal, Arş. Gör. Adil Ünal, Süleyman Işık, Koray İnan, Yrd. Doç. Dr. Zeki Yüksekbilgili, Fatih Yaldız ve Dr. Zeynep Hatipoğlu tarafından verilecek konferanslarla devam edecek' dedi.
Kozuva ayrıca, 'Eğitim programında, 'Satış Artırma Becerileri Eğitimi', 'Etkili İletişim ve Beden Dili', 'Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve Şirketlere, Çalışanlara Getirdiği Yükümlülükler' gibi iş dünyasını yakından ilgilendiren pek çok konu masaya yatırılacak. Herkese açık olacak eğitime katılmak isteyen üyelerimizin, kurumun internet sitesinden ön kayıt yaptırmaları gerekmektedir' diye konuştu.

Çerkezköy TSO’nun eğitim programları başlıyor