Kayyum tarafından yönetilen Samsunspor, Adana Demirspor maçı hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde başladı. Hafif tempoda geçen antrenmanda kadrodaki tüm futbolcular yer aldı. Teknik Direktör Engin İpekoğlu antrenmanın ardından önemli açıklamalarda bulunurken, kırmızı-beyazlı taraftarlar da meşaleler yakarak yanlarına çağırdıkları futbolculardan galibiyet sözü aldılar.

'Çok hayati bir maçı kazandık'
Çok kritik bir galibiyet aldıklarının altını çizen Engin İpekoğlu, 'Manisaspor karşısında aldığımız galibiyet çok önemliydi. Çok hayati bir maçı kazandık. Ancak Adana Demirspor karşılaşması Manisaspor maçı gibi kolay olmayacaktır. Ligde bundan sonra oynayacağımız maçlarda Manisaspor gibi yumuşak bir takım bulamayız. Zorluk derecesi daha yüksek maçlar oynayacağız. Adana Demirspor maçı da bizim için önemli bir karşılaşma olacak. Adana deplasmanından da puan ya da puanlarla dönebilirsek, çok ivme kazanacağız. Özellikle alt sıralardan kurtulmak adına çok önemli bir maç. Ligin ilk 5 haftasında rakiplerimiz hep birbirleriyle oynayacaklar. Bu haftalarda puanlar kazanmamız bizi yukarı sıralara taşıyacaktır' dedi.

'Tahta açılamıyorsa alacaklar ödensin'
Transfer tahtasının kapalı olmasına değinen İpekoğlu, 'Muhtemelen transfer tahtamız açılmayacak. Zaten bu saatten sonra tahtamız açılsa bile sağlıklı transferler yapma şansımız yok. Onun için mevcut takımımızla yolumuza devam edeceğiz. Ya transfer tahtasını açarsınız ya da şu ana kadar ödenmeyen futbolcu alacaklarını ödersiniz. Bu ikisinden birinin mutlaka yapılması gerekiyor. Mademki tahtayı açamıyoruz, o zaman mevcut kadroda bulunan oyunculardan parasını alamayanların alacakları Adana Demirspor maçına kadar yatırılmalı' diye konuştu.
Samsunspor taraftarları, kırmızı-beyazlı futbolcuları antrenman boyunca destekledi.

İpekoğlu: “Muhtemelen transfer tahtamız açılmayacak”