Kahvaltıya obezite ve diyabet cerrahisi ameliyatı olan 60'a yakın hasta katıldı. Oldukça samimi bir ortamda düzenlenen kahvaltıya katılan hastalar kendilerini unutmayan ve bir araya gelmelerini sağlayan Opr. Dr. Erkan Aksoy'a teşekkürlerini bildirdiler.
Etkinlikte obezite hastalarıyla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Opr. Dr. Erkan Aksoy, ameliyat sonrası hastalarla birlikteliğin kendileri açısından çok önemli olduğunu belirtti. Hastaların obezite ve diyabet cerrahisi ameliyatından sonra yeni bir hayata başladığını, ameliyatın başarısı kadar ameliyat sonrası hastaların takibinin de gerektiğini kaydeden Aksoy, 'Obezite ve metabolik hastalıklarda ameliyat olma gereğini oluşturan durumlara tekrar dönmemek için diyet ve spor çok önemli bir yer tutuyor. Bunu sağlamanın yolu da moral, motivasyon ve aynı süreci yaşamış kişilerle arkadaşlıktan geçiyor. Hastalarımızın bir araya geldiği ve moral-motivasyonlarının arttığı bu kahvaltı organizasyonundaki enerjinin devam etmesini istiyoruz' dedi.
Kahvaltı programına katılan hasta ve hasta yakınları ise düzenlenen organizasyonda emeği geçen Opr. Dr. Erkan Aksoy ve Medicalpark Ordu Hastanesi yönetimine teşekkür ederek, bu tür programların kendilerini daha fazla motive ettiğini, sağlıklı bir vücuda sahip olmak yönündeki çabalarını desteklediğini ifade ederek tekrarını temenni ettiklerini belirttiler.