Kayapınar Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya halk eğitim müdürlüğü, kamu kurum müdürleri, dernek başkanları, vakıf müdürleri ve okul müdürleri katıldı. Toplantının amacının ildeki resmi, özel ve sivil toplum kuruluşları ile hayat boyu öğrenme alanında iş birliği ve koordinasyonu sağlamak, verimliliği arttırmak, Kayapınarlı vatandaşlara halk eğitim merkezinin faaliyetlerini anlatmak olduğu belirtildi. İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı, 326 bin nüfuslu Kayapınar ilçesinde hizmet yürüten tüm kurumların başarılı olabilmesi için hedeflerini belirleyerek çalışmalarını yürütmesinin önemli olduğunu belirterek, hedefleri olmayan hiçbir kurum kuruluşun başarılı olamayacağını ifade etti.
Toplantıda yapılan değerlendirmeler sonucunda İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı tarafından, halk eğitim müdürlüğünün 2018 yılı hedefleri ile ilgili çalışmalarını tamamlamalarını istedi.
Balcı, 'Halk eğitim müdürlüğümüze 2018 yılında 50 bin kişiye eğitim kurslarının düzenlemesi, 20 bin çocuğumuzun spora teşvik edilmesi, 10 bin çocuğumuz için müzik ve resim kurslarının açılması, 5 bin işsiz vatandaşımız için mesleki eğitim kurslarının açılması hedef olarak belirlenmiştir. Belirlenen hedef doğrultusunda çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanmasını bekliyoruz' dedi.