Bilecik'te bir restoranda gerçekleştirilen programa; Bilecik Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Özgün, Vali Yardımcısı Halil İbrahim Acır, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecikspor Kulübü Başkanı Harun Dilek, daire müdürleri ve sporcular katıldı.
Programda açılış konuşması yapan Bilecikspor Kulübü Başkanı Harun Dilek, projenin amacından bahsederek, 'Amacımız 10-14 yaş arası gençlerimizi spora teşvik etmek, bununla birlikte A takımında antrenmanlara çıkarmak, bu kardeşlerimizle ilgili bir bando takımı kurup çeşitli ulusal bayram gösterilerinde gösteriler sunmak. Bu amaçla yola çıktık. Sağ olsun devletimiz bizim yanımızda oldu. Bu projemize destek verdi. Projemizle ilgili 50 bin liralık destek sağladı. Devletimize tekrardan buradan teşekkür ediyorum. Kulübüm ve diğer spor kulüpleri adına hepinize tekrardan çok teşekkür ediyorum' dedi.
'Projenin gençlerimize, şehrimize ve tüm paydaşlarına hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum'
Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ise yaptığı konuşmada projenin gençlere ve tüm şehre hayırlı olmasını dileyerek, 'Bilecik 1. Amatör Liginde mücadele eden Bilecikspor Kulübü Derneği tarafından hazırlanan ve İçişleri Bakanlığı Dernekler Daire Başkanlığı tarafından kabul edilen ''Bilecikspor Kulübü Fan Takımı'' projesi açılış programında il protokolümüz ve çok değerli sporcularımız ile bir araya geldik. İlimizin köklü spor kulüplerinden biri olan Bileciksporumuzun hazırlamış olduğu anlamlı proje ile risk altındaki 10-14 yaşındaki gençlerin Bilecikspor kulübünde futbol branşında aktif spor yapan sporcularla eş zamanda spor yapmalarını sağlayarak kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve risk altındaki gençleri topluma kazandırmak. Ayrıca gençlerin proje kapsamında bando eğitimi alacakları ve Bilecikspor kulübünün ''Fan Takımı'' adı altında çeşitli spor, sosyal ve kültürel aktivitelere katılacakları bir bando takımı kurmayı hedefliyorlar. Projenin gençlerimize, şehrimize ve tüm paydaşlarına hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bilecikspor Kulübü Başkanı Harun Dilek ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum. Ben bu anlamda böyle bir oluşuma katkı sağlayan bütün kurum ve kuruluş temsilcilerine teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu.
Bilecik Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Özgün ise, gerçekleştirilen projenin önemine değinerek, 'Ben sadece teşekkür ve tebrik edeyim. Projede tüm emeği geçenleri tebrik ediyorum. Kulüp başkanımızı, belediye başkanımızı, daire müdürlerimizi ve ilgilileri ve spor kulübümüzü ve siz gençlerimizi tebrik ediyorum. İnşallah projemiz hak ettiği değeri bulur. Hak ettiği çabayı sizlerde gösterirsiniz. İlimiz için, bölgemiz için hayırlara vesile olursunuz' ifadelerine yer verdi.
Program; Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, vali yardımcıları ve daire amirlerinin, genç sporculara hediyelerini takdim etmesiyle son buldu.

Bilecikspor Kulübü Fan Takımı açıldı