Hataysporlu futbolcular hazırladıkları video ile Mehmetçiğin yanında olduklarını ifade etti. Futbolcular tek tek asker selamı vererek Mehmetçiğe destek mesajı gönderdi.
Hataysporlu futbolcular ve yöneticilerin verdiği mesajda şu ifadeler yer aldı:
'Türk ulusunun kahraman askerleri, kanının son damlasına kadar mücadele eden kardeşlerimiz hepiniz Türk milletinin kahraman evlatlarısınız. Yiğitler, sanmayın ki orada yalnızsınız. Ellerimiz yüreklerimizde, dualarımız sizlerle. Vatan için ölmeyi şeref sayan yurdun yılmaz bekçilerine, Afrin'e giden Türk ordusunun şanlı askerleri ayağınıza taş değmesin, başınıza bir iş gelmesin. Millete can olan Mehmetçiğe selam olsun, kınalı kuzulara selam olsun. Yaptığınız kahramanlıkları unutursak kanımız, kalbimiz kurusun. Hepinizin Allah yar ve yardımcısı olsun. Hepinizin sağlık ve sıhhatle memlekete dönmenizi temenni ediyorum'
Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçiğe destek için çekilen görüntüde konuşan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ise, 'Rabbim ordumuzu korusun. Çıktıkları her mücadelede onları muzaffer kılsın' ifadelerini kullandı.

Hataysporlu futbolculardan Mehmetçiğe destek