Ankara'ya giden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'ı makamında ziyaret etti. Bakan Demircan ile sohbet eden Başkan Genç, Türkiye'nin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmak için Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan liderliğinde içeride ve dışarıda mücadele verdiğini belirterek, kendilerinin de yaptıkları çalışmalarla ülkenin bu hedefe ulaşması için katkı sağlamayı amaçladıklarını söyledi.

ŞEHRİMİZ İÇİN ÖNEMLİ KAZANÇ

Bakan Demircan'ın, Samsun'un ağabeyi olduğunu ifade eden Başkan Genç, "Sayın Bakanımız tecrübesi ve bilgisiyle hem şehrimize hem ülkemize önemli hizmetler yapmaktadır ve yapmaya da devam edecektir. Şehir Hastanesi'ni şehrimize kazandıracak olması Samsunumuz için çok önemli bir hizmettir. Kısa zaman sonra fiziki çalışmalarına başlayacağına inandığım Şehir Hastanesi'nin Samsun'a bir çok alanda önemli katkıları olacaktır. Sayın Bakanımızın bu önemli yatırımla yakından ilgileniyor olması şehrimiz için önemli bir kazançtır" dedi.

KALKINMA YERELDEN BAŞLAR

Canik Belediyesi olarak 14 yılda başta eğitim olmak üzere kültür, sanat, spor, kentsel dönüşüm gibi birçok alanda yaptıkları yatırımlarla şehrin büyümesine katkı sağladıklarını dile getiren Başkan Genç, "Türkiyemiz nasıl sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde her alanda her geçen gün nasıl güçleniyorsa, biz de kalkınmanın yerelden başlayacağı inancıyla şehrimizde aynı hedef ve anlayışla çalışıyoruz" diye konuştu.

GELİŞİM İÇİN ORTAK AKIL

Ortak aklı her zaman önemsediklerine de işaret eden Başkan Genç, "Şehrimizi daha ileri taşımak için sayın bakanımızla, milletvekillerimizle, kurum ve kuruluşlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla sürekli koordine içindeyiz. Ortak aklın olmadığı bir şehrin gelişmesi mümkün değildir. Bu anlayışla sayın bakanımızın da görüş ve fikirleri bizim için önemlidir. Zaman zaman bu tür ziyaretlerle biraraya gelerek, şehrimiz için, ülkemiz için neler yapabilirizi konuşuyoruz. Şehrimize ve ülkemize yaptığı katkılardan dolayı kendisine teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.