Kemalpaşa Belediyesi Bilgievleri yoğun bir öğretim döneminin ardından yarıyıl tatiline çıkan öğrenciler için yeni etkinlikler düzenledi. Sömestr tatilini Örnekköy Fırat Yılmaz Çakıroğlu, Ulucak ve Yukarıkızılca Bilgievinde geçiren öğrenciler halk oyunları, satranç, süsleme sanatı, sportif faaliyetler ve zeka oyunları ile temel derslere takviye etkinlikleri gibi çeşitli kurslara katılarak tatillerini değerlendirdi.
Devam eden kulüp çalışmalarının yanı sıra, bilgi yarışmaları, münazaralar, tiyatro gösterimleri, bilgisayar ve kütüphane bölümü oyunları, film saatleri, satranç turnuvaları ve daha nice güzel etkinliğin yer aldığı bir yarıyıl tatili programına katılan öğrenciler, oldukça mutlu olduklarını ifade etti.

'Çocuklarımızın yanındayız'
Öğrencilerin zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeleri için tüm imkanları seferber ettiklerini belirten Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, 'Çocuklarımızın kendilerini tanımalarını, bilgi ve becerilerini geliştirmelerini ve okul dışındaki zararlı ortamlardan uzak durmalarını sağlamak amacıyla Kemalpaşa Belediyesi olarak hayata geçirdiğimiz Bilgievlerimiz, bugün yavrularımıza hizmet veriyor. Tatil boyunca da öğrencilerimiz için Bilgievlerimizde çeşitli programlar gerçekleştirdik. Böylelikle öğrencilerimiz hem eğlendi hem de öğrendi' ifadelerini kullandı.

Öğrenciler karne tatilini Bilgievlerinde geçirdi