Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda, İlçe Kaymakamı Mitat Gözen başkanlığında yapılan toplantıda konuşan Kaymakam Mitat Gözen, 'Halk Eğitimi Merkezi, ilçede kurum ve kişilerin ihtiyaçlarına göre açtığı kurslar ve yaptığı çalışmalarla, kurumlar arasında koordinasyonu sağlayan önemli kuruluşların içinde yer almaktadır. İlçe Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyonu toplantısında, ilçede bulunan resmi, özel ve sivil toplum kuruluşların temsilcileri ile bir aradayız. Hayat boyu öğrenme kapsamında yaygın eğitim ihtiyaçlarının belirlenmesi, planlanması, ortaya çıkan güçlüklerin değerlendirilmesi ve merkezler arasında işbirliği ve koordinasyonun sağlanması, etkinliklerin birlikte planlanması ve uygulamaya konulması ve verimliliğin arttırılması için ilçe genelinde yapılabilecek bütün çalışmaları değerlendiriyoruz. Bu yıl ilçemizde açılacak çeşitli kurslarda, bütün kurumların katkılarını bekliyorum. İlçemizde; 2017-2018 Eğitim-öğretim yılında açılacak değişik kurslarla, yapılacak çalışmalara yeni bir hız kazandırmak istiyorum. Yapılan toplantıda, alınan kararlar bir an önce uygulamaya konulacaktır. Yapılan toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum.'' dedi.
Sungurlu Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Ahmet Refik Şahin'in Komisyon üyelerine 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı 1. döneminde merkezinde açılan kurslar ve faaliyetleri hakkında bir sunum yaptı, önümüzdeki dönem yapılması planlanan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.
Toplantıya, Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Özge Yelken , Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Osman Polat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, Emniyet Müdürü İrfan Korkmaz, Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Ahmet Refik Şahin, İlçe Müftüsü İbrahim Köksal, Sungurlu Terziler ve Berberler Esnaf Odası Başkanı Mutlu Karslı ve Kurum ve Daire Müdürleri katıldı.