İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, beraberindeki AK Parti Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman'a 'hayırlı olsun' ziyareti gerçekleştirdi.

BİRLİK MESAJI

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Samsun İl Başkanlığı görevine getirilen Hakan Karaduman'ı parti binasında ziyaret etti. Başkan Tok ve Meclis Üyeleri, Karaduman'a görevinin hayırlı olmasını dileyip, 'birlik ve beraberlik' mesajları verdi.

MİLLETİN GÖNLÜNDEYİZ

AK Parti'nin millet ekseninde hareket eden, milletin önceliklerini önde tutan bir parti olduğuna vurgu yapan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 'Biz, partimizin neferiyiz. 2019'a gidilen süreçte partimizin en alt kademesinden en üst organına kadar her zamankinden daha güçlü bir birliktelikle partimizin emrinde, milletimizin gönlünde yer edinerek daha çok çalışmalıyız' dedi.

DİSİPLİN, UYUM VE İSTİŞARE

AK Parti'nin kurulduğu günden bugüne başarılarla dolu bir geçmişi olduğunu söyleyen Başkan Tok, 'Partimizi başarıdan başarıya götüren teşkilatlar arasındaki disiplin ve uyumdur. AK Parti olarak istişare kültürüne önem veren partiyiz. Mahalle teşkilatlarından, genel merkezine kadar hep bu istişare kültürüne dayanarak hareket ediyoruz. Bizim farkımız ve diğer partilerden bizi ayıran en büyük özellik budur. Bu birliktelikle, ilçemize, şehrimize ve partimize faydalı hizmetler yapmak için gece gündüz demeden çalışacağız.' diye konuştu.

Ziyaretin anısına İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti İl Başkanı Karaduman'a tablo hediye etti.