Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Erzurumlular Derneği'nin ortaklığında Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenlenen Erzurum Tanıtım Günleri'ne katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Erzurum Tanıtım Günleri'ne yapılan ziyarette Başbakan Yardımcısı Fikri Işık'ın yanı sıra Kocaeli büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok yer aldı.
Açılan stantları tek tek dolaşan Başbakan Yardımcısı Işık, stant yetkilileri ve vatandaşlarla sohbet etti. Karamürsel sepetçisinin daveti sonrasında standına giden Başbakan Yardımcısı Işık, usta ile birlikte sepet ördü. Pişmaniye ustaları ile birlikte pişmaniye çekip halı sutaşı ile halı ören Işık, daha sonra Oltu taşı tespihlerinin satıldığı standı da ziyaretti. Stanttan iki adet tespih satın alan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, satın aldığı tespihlerden birisini AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan'a hediye etti. Tüm stantları dolaşan Başbakan Yardımcısı son olarak protokol üyeleri ile birlikte çağ kebabı yedi.
Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi'nden ayrılan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, bir dizi ziyarette bulunmak üzere Kocaeli'nin Kandıra ilçesine gitti.

Başbakan Yardımcısı Işık Erzurum Tanıtım Günleri’ni ziyaret etti