Adana da yapılması planlanan ilçe kongreleri öncesi başkan adaylarının belirlenmesine yönelik istişareler kapsamında planlanan temayül yoklamaları AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş tarafından yapıldı. İlçe temayül yoklamalarında Seyhan, Kozan ve Feke İlçeleri'nde teşkilat üyelerinin görüşleri alındı.

AK Parti'nin kurulduğu günden itibaren hayalleri gerçeğe dönüştürdüğünü ifade eden Köktaş, "AK Parti, geçmişin çığ gibi sorunlarını hizmetlere, projelere dönüştüren partidir. AK Parti, Türkiye'nin umududur. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde hepimiz bu büyük davanın birer neferiyiz. Ülkemize ve milletimize hizmet etmek için var gücümüzle çalışmaya son nefesimize kadar devam edeceğiz" dedi.

MİLLETİMİZİN DUALARI BİZE YETER
Partinin önündeki engelleri tek tek aştığını dile getiren Köktaş, "Milletimizin desteği ve duaları ile yürüdüğümüz bu kutlu yürüyüşümüzü birçok defa durdurmak, önümüze engel çıkarmak istediler. Allah'ın izni ile hiçbirine fırsat vermedik. Ülkemizin büyük hedefleri, milletimizin huzuru, rahatı ve refahı için karşımıza çıkan engelleri aşa aşa çok şükür bugünlere geldik. Bundan sonra da inşallah hiçbir vesayet odağı bu ülkeyi kutlu yürüyüşünden döndüremeyecek" ifadelerine yer verdi.

KAHRAMANLARIMIZ DESTAN YAZIYOR

Zeytin Dalı Harekatı'na dair değerlendirmelerde de bulunan Köktaş, şu ifadelere yer verdi: "Terörün başının bulunduğu yerde ezme harekatı olan Zeytin Dalı Harekatı'na milletimiz tam destek veriyor. Kahraman Mehmetçiklerimiz orada destan yazıyor. Rabbim kahramanlarımıza güç kuvvet, şanlı ordumuza muvaffakiyetler versin. İçeride ve dışarıda bunu hazmedemeyenler olsa da bu harekat büyük bir kararlılıkla, büyük bir başarıyla sürüyor. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlama, sınırlarımızın teminat altına, güvenlik altına alınma harekatı olan Zeytin Dalı Harekatı'nda şehadet şerbeti içen şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum."