31.Dönem POMEM alım başvuru tarihleri henüz açıklanmadı. Ancak, Polis Akademisi Başkanlığı'nın geçmiş yıllardaki başvuru tarihlerine bakıldığında, 31. Dönem POMEM alım başvurularının  2024 yılı başlarında başlaması bekleniyor.

32.Dönem POMEM alım başvuruları 1 Mayıs-19 Mayıs 2023 tarihleri arasında yapılmıştı. Bu nedenle, 31. Dönem POMEM alım başvurularının da bu tarihlere yakın bir tarihte başlaması muhtemel.

Samsun'da Kuran-ı Kerim kursları Ramazan Ayı’nın manevi ikliminde sürüyor Samsun'da Kuran-ı Kerim kursları Ramazan Ayı’nın manevi ikliminde sürüyor

30. Dönem POMEM 2. yedek aday planlama sonuçları açıklanmıştır.

30. Dönem polis meslek eğitimi için Polis Meslek Eğitim Merkezlerine planlanan adaylardan kayıt yaptırmayan ve istifa eden adayların yerine, ön lisans mezunu 21 erkek, lisans mezunu 8 kadın, ön lisans mezunu 4 kadın yedek adayın planlaması yapılmıştır.

Bundan sonra yapılacak yedek planlamaları için adayların Başkanlığımız http://www.pa.edu.tr internet sitesini takip etmeleri gerekmektedir. 

Adaylara sonuçlar posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup internetteki resmi sayfamız üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir. 

Tüm adaylara ilanen duyurulur.

Editör: çağlar Sağdıç