Haber Radyo'da hafta içi her gün 20.00-23.00 saatleri arası yayınlanan Dönence programının konuğu 'Hayatta Kal' dizisinin Yönetmeni Fuat Yılmaz oldu.

Programa, Yılmaz'ın yanı sıra, dizinin oyuncularından Özcan Zafer ve 'Bir Mühendisin Sinema Eğitimi' kitabının yazarı Senarist Yönetmen İlker Mutlu da konuk oldu. Üç sinema filmine imza atan Yılmaz, Haber Radyo canlı yayınına katılarak Kaan Ali Kolcuoğlu'nun sorularını cevapladı.

5 BÖLÜMDEN OLUŞUYOR

Çekimlerinin Samsun'da yapıldığı 5 bölümden oluşacak ve internet üzerinden yayınlanacak 'Hayatta Kal' dizisi, uyuşturucu kullanımının yarattığı olumsuzluklara dikkat çekiyor. Dizi hakkında bilgi veren Yılmaz, "Toplumun kanayan yarasına değinmek, farkındalık oluşturabilmek ve bu zehrin insan hayatını nasılda mahvettiğini anlatmak istedik" dedi.

ÜÇ PROJEM BEKLEMEDE

Diziye Samsun halkının gösterdiği ilgiden büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Yılmaz, "Dizimize Samsun halkının gösterdiği yakın ilgiye teşekkür ederiz ama üzülerek belirtmeliyim ki kendi şehrimde ciddi bir sponsor veya destek bulamamak beni son derece üzdü. Halihazırda bekleyen üç projem var ve bunları nerede çekerim henüz bilemiyorum" diye konuştu.