AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, OMÜ Teknopark'ı ziyaret etti. Teknopark çalışanlarıyla tek tek sohbet eden Kurt, uzmanlarla fikir alışverişinde bulundu. Teknopark AŞ Genel Müdürü Buğra Çolak'ın, projelerle ilgili sunumunu izleyen Kurt, "Şimdi her zamankinden daha çok çalışmalıyız" dedi.

CESUR OLUNMALI

Türkiye'nin katma değeri yüksek ürünler üretmek zorunda olduğuna dikkat çeken Kurt, "Katma değerli ürün üretebilmenin ön koşulu bilgi üretmektedir. Yatırımcılara, üreticilere buraların avantajlarını anlatıp, daha fazla yatırımcı çekmeliyiz. Herkes bulunduğu yer itibariyle bir şeyler ortaya koymalı, cesur olmalı. Bu iş olmuyor diye bir kenara bırakmamalıyız. İnsan, kendi doğrusuna inanıyorsa sonuna kadar mücade etmeli. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği mücadele ortada. Hepimizin bu ülkeye borcu var. 30-40 sene sonrasını da düşünmeli ve ona göre çalışmalıyız" ifadelerine yer verdi.
Kurt'a ziyaretinde OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kuran ve AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Hakan Ay eşlik etti.