Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt, veda ziyaretleri kapsamında Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nu makamında ziyaret etti.
Yurt'un emekli olmasından dolayı üzüldüğünü belirten Sarıcaoğlu, "3,5 senedir Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt ile büyük bir uyum içerisinde çalıştık. Kavak'ı bir mahallesi gibi her zaman öncelik tanıyarak hizmet etti. Keşke Mustafa başkanımız ile daha uzun süre çalışma fırsatımız olsaydı. Kavak'a bu zamana kadar yaptığı tüm hizmetlerden dolayı şahsım ve tüm Kavaklılar adına teşekkür ediyorum. Rabbim bundan sonra ailesi ile sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum" dedi.

HELALİ HOŞ OLSUN

Kavak'ın ve Kavaklıların her zaman çok daha fazlasını hak ettiğini vurgulayan Yurt, "Bundan sonraki yaşantımda da yine tüm Kavaklıların emrinde olacağım. Yakaladığımız uyum her türlü takdirin üzerinde. Kişinin en büyük sermayesi iletişimdir. Siz de bunu çok iyi kullandınız. Kavak'a yapılan çalışmalarda zerre kadar emeğimiz varsa helali hoş olsun" ifadelerini kullandı.