AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanlığı, 5. Olağan Kongresi, 11 Şubat Pazar günü Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Kongre saat 13.00'de başlayacak.
Kongre ile ilgili bilgi veren AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz, tüm Nevşehirli gençleri ve vatandaşları kongreye davet etti.
'AK Parti teşkilatları olarak kongre sürecimiz tüm heyecanı ile devam ediyor. İl Kongremizin ardından bizde AK gençler olarak ilçe kongremizi tamamladık ve şimdi ise İl Gençlik Kolları kongremizi gerçekleştireceğiz. Pazar günü yapılacak olan kongremiz gençlik teşkilatları olarak İlimizde son kongremiz olacak. AK Parti içinde, gençlik Kollarının öneminin büyük olduğunu herkes çok iyi biliyor. Bunu da, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'da çeşitli zamanlarda yaptığı açıklamalarda belirtiyor. Türkiye'nin 81 ilinde, gençlik kolları kongrelerini başarıyla gerçekleştiren tek parti olmaktan büyük bir gurur duyduğumu belirtmek istiyorum. Bütün Nevşehirli gençlerimizi aileleri ile birlikte kongremize şölenimize davet ediyorum' diye konuştu.