CHP Marmaris İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen turnuva için kuralar çekildi. Marmaris CHP İlçe Başkanlığı'nda yapılan kura çekimlerine CHP Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü, Gençlik Kolları Başkanı Ögür Çağlı ve köylerden takım temsilcileri katıldı.
Takım grup eşleştirmesi çekimleri öncesi konuşan CHP Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü, 'Geçtiğimiz yıl başlattığımız köyler arası futbol turnuvası Atatürk Kupası sayesinde hem spor yaptık hem komşu köyümüzü tanıdık. Böylece kaynaşmayı sağlayarak güzel bir futbol organizasyonu gerçekleştirdik. Bu senede bunun devamını yapıyoruz. Bu yıl turnuvamıza 15 takım katılıyor. Bazı köylerimiz ikişer takım çıkarmak istedi. Selimiye, Bozburun, Söğüt ve Orhaniye'nin ikişer takımları var. Diğer köylerimizde Bozburun, Hisarönü, Bayır, Karacasöğüt, Yeşilbelde ve Osmaniye. Toplamda 14 takımımız var. Birde bizim gençlik kollarımızın çıkardığı bir takım var. Böylelikle 15 takımla üç grup halinde turnuvamızı başlatacağız. Turnuvamızda en iyi ikinciler direk üst lige çıkacak. Yani üç grubumuzda en iyi iki üst tura çıkacak. Ardından çeyrek finallerle turnuvamız devam edecek. Bu vesileyle ben turnuvamızın hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Turnuvamız aynı zamanda köylerimiz arasında kardeşliği ve dostluğu pekiştiriyor. Köylerimiz arasında akrabaları olan vatandaşlarımız bu vesileyle görüşmüş oluyor. Umarım kazasız belasız turnuvamızı en güzel şekilde bitiririz.
Bu sene turnuvamızda bazı değişiklikler yaptık. Bu aralar moda oldu. Belirli oluşturulmuş grupları orduları Kuva-i Milliye'ye benzettiler. Bizde bundan etkilendik. Buna da bir atıfla memleketimizin kurtarılmasında kan dökmüş, bu topraklar için savaşmış insanların isimlerini analım istedik. Turnuvamızda oluşturduğumuz gruplarımızın isimlerinin biri İsmet İnönü, diğer grup İzmir'de ilk kurşunu sıkan Hasan Tahsin grubu, üçüncü grubumuzu da Teğmen Kubilay olarak isimlendirdik' dedi.
Yapılan çekilişlerle gruplar belirlendi. Gruplar şöyle, İsmet İnönü Grubu:Bayır Spor, Selimiye Gençlik Spor, Orhaniye Spor 1, Karacasöğüt Spor, Turgut Gençlik Spor
Hasan Tahsin Grubu: Söğüt Spor, Selimiye Spor, Yeşilbelde Spor, Kuva-i Milliye Spor, Osmaniye Spor
Teğmen Kubilay Grubu:Söğüt Esnaf Spor, Bozburun Gençlik Spor, Elle Gençlik Spor, Orhaniye Spor 2, Hisarönü Spor

Marmaris’ta köyler arası futbol turnuvası düzenleniyor